ارتباط با فرمانده

امر به معروف و نهی از منکر

دراین مراسم ازده نفر ازدانش آموزان مدارس شهرستان که درزمینه امربه معروف ونهی ازمنکر فعالیت داشتند ت
پایگاه اطلاع رسانی سپاه حضرت نبی اکرم (ص): فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه، بر لزوم فعا
پایگاه اظلاع رسانی سپاه حضرت نبی اکرم(ص): همایش ملی تذکر لسانی با حضور فرمانده ناحیه و امام جمعه شهر
بسیج عشایر: نشست بصیرتی باموضوع استکبارستیزی وآسیب های ماهواره با حضور خواهران بسیجی پایگاه ام البنی

مقاله

این مطلب ۱۶ بار خوانده شده
توسط مهندسین بسیجی تألیف شد:

سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی

پایگاه اطلاع رسانی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی؛ خشک کردن یکی از روشهای موثر است که می تواند ضایعات و هدر رفت محصولات کشاورزی و باغی را به حداقل برساند .
نسخه مناسب چاپ

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) سازمان بسیج مهندسین کشاورزی ومنابع طبیعی؛ خانم مهندس سمیه میرزایی کتاب"روشهای خشک کردن میوه ها و سبزیجات "را تالیف نموده است .

 مهندس میرزایی  هدف از تألیف کتاب  را چنین بیان کرد باتوجه به اینکه مقدار زیادی  از محصولات کشاورزی  و باغی از زمان برداشت و سپس در سطح عمده فروشیها، خرده فروشیها خسارت دیده و فاسد می شوند یا کیفیت قابل قبولی ندارند و جزء ضایعات قرار میگیرند لذا با اعمال فرایندهایی مثل کنسروکردن، انجماد، خشک کردن و.. میتوان صفات کیفی میوه را بالا برد و مورد مصرف قرار داد . و از طرفی به اقتصاد خانه نیز کمک میشود.

وی خاطر نشان کرد: خشک کردن یکی از روشهای موثر است  که با توسل به آن چه در حد حجیم و چه جزیی، چه در محل تولید و چه در محل فرایند می تواند ضایعات و هدر رفت محصولات کشاورزی و باغی را به حداقل برساند .

این کتاب شامل ۹۷ صفحه و توسط انتشارات "طاقبستان" به چاپ رسیده است.

گفتنی است مهندس سمیه میرزایی کارشناس ارشد کشاورزی،مدرس دانشگاه  و عضو فعال کانون بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی ناحیه کرمانشاه می باشد . و دارای چندین مقاله علمی پژوهشی می باشد و چندین بار به عنوان پژوهشگر  برتر معرفی شده است.

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.